Na voorman te zijn geweest in de Bouw is Rob de Vries drie jaar werkzaam bij een onderhoudsbedijf. Op 27 december 1999 heeft hij ARDV opgericht. In de afgelopen 11 jaar heeft hij vele uiteen lopende projecten uitgevoerd.
Rob heeft ้้n gouden regel: hij neemt alleen klussen aan waarbij de te verrichten werkzaamheden in principe allemaal door hemzelf uitgevoerd kunnen worden, kortom hij is van alle markten thuis. Overigens heeft hij een netwerk van vaklieden opgebouwd, die bij grotere projecten kunnen worden ingezet. Zo wordt schilderwerk en stucwerk regelmatig aan andere vaklieden uitbesteed.
Nadat het eerste contact is gelegd volgt een ori๋nterend gesprek. In dit gesprek wordt over en weer kennis gemaakt en er wordt een inschatting van de uit te voeren werkzaamheden gemaakt. Op basis van deze inventarisatie wordt een vrijblijvende offerte opgesteld. Uiteraard is de prijs afhankelijk van het te verrrichten werk.
pyramid.gif
Waarom Rob inschakelen?
Hij is klantgericht. Luistert goed naar wat de klant wil, leeft zich in en komt waar nodig met goedkopere alternatieven. Zo is het bv. mogelijk dat de opdrachtgever zelf onderdelen koopt.
pyramid.gif
Hij werkt snel en effectief. Houdt zich aan zijn afspraken en werkt net zolang door tot alles 100% goed functioneert.
pyramid.gif
Hij is flexibel. Bij spoedklussen zal hij er meteen zijn. Kleine reparaties, zoals kapotte cv, waterschade, electrische problemen worden meteen uitgevoerd.
pyramid.gif
Hij berekent geen voorrijkosten en kilometervergoeding. Bij grotere projecten is het gebruikelijk een voorschot te vragen.
pyramid.gif
In de loop der jaren heeft Rob door zijn werkwijze en zijn deskun digheid een vaste klantenkring opgebouwd. Meer dan 80% van de totale werktijd wordt aan deze klantenkring besteed.
Werkwijze
ardv001002.jpg ardv002005.gif
Home
ardv001002.jpg ardv002004.gif
Werkwijze
ardv001002.jpg ardv002003.gif
Projecten1
ardv001002.jpg ardv002002.gif
Projecten2
ardv001002.jpg ardv002001.gif
Contact